دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ظریف وارد کوبا شد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مقصد دوم سفرش به آمریکای لاتین و پس از سفر به ونزوئلا و رایزنی با مقامات این کشور، وارد کوبا شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور انجام دیدار رسمی و‌‌رایزنی یا مقامات کوبایی وارد هاوانا پایتخت کوبا شد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این سفر علاوه بر ملاقات با همتای کوبایی با دیگر مقام های عالی رتبه این کشور نیز دیدار و در ارتباط با توسعه همکاری های دوجانبه و دیگر موضوعات مورد علاقه دو کشور گفت و گو و تبادل نظر خواهد کرد.

 

کوبا دومین مقصد سفر ظریف به سه کشور آمریکای لاتین است. وزیر امور خارجه ایران پیش از این نیز سفری به ونزوئلا داشت و با رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، وزیر خارجه و تعدادی از وزرای این کشور دیدار و درباره گسترش همکاری های دوجانبه به گفت و گو پرداخت.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران قرار است در سومین مقصد این سفر به بولیوی برود و در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید این کشور شرکت کند.

 

سعید خطیب‌ زاده سخنگوی وزارت امور خارجه پیش از این در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس درباره دلایل سفر ظریف به کوبا و ونزوئلا گفته بود: کوبا و ونزوئلا از جمله شرکای سیاسی جمهوری اسلامی ایران در منطقه آمریکای لاتین هستند که از دیرباز همکاری‌های گسترده سیاسی در بخش‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی با یکدیگر داشته‌اند.

 

وی کوبا و ونزوئلا را از کشورهای مهم و با مواضع مترقی در آمریکای لاتین برشمرد که به خاطر مقابله با مداخلات و سیاست‌های مخرب آمریکا در منطقه آمریکای لاتین همواره تحت فشارها و مداخلات ایالات متحده قرار داشته و به خوبی مقاومت کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده